Behiye Dr Nevhiz Işıl Anaokulu
ÇOBANÇEŞME MAH. REYHAN 1 SK. BEHİYE DR.NEVHİZ IŞIL İLKOKULU BLOK NO 30 BAHÇELİEVLER / İSTANBUL

VİZYON

Vizyonumuz: Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve ülkemizin adını uluslararası düzeyde yükselterek söz sahibi yapmak. Yenilikçi, keşfeden, dünyaya uyumlu, sorunlara çözüm getiren, girişken, sosyal, kendini ifade edebilen, vatansever, yüksek donanımlı, üretken, ahlaklı, dinamik, öğrenmeyi seven bireylerin yetişmesine fırsat tanımak. Geçmişinden kopmadan geleceğe yürüyen bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Misyonumuz: Her bir öğrencimizi, Atatürk ilke ve inkılâpları ışığında yetiştirmek. Nitelikli, bilginin, becerinin ve hoşgörünün ön plâna çıktığı eğitim ve öğretim ortamı sunmak. Her çocuğun içindeki değerleri ortaya çıkarmak ve onları haklarını koruyabilecek yapı ve donanımda yetiştirmek. Uluslararası ve ulusal projelerde kendini gösteren, çevre bilincine sahip seçkin bireyler olarak yetiştirmek.

İkili

Var